Inspiration til konfirmationsmenuen

0

Sponsoreret indlæg

Er du en af de heldige, der skal konfirmeres i år og have en dejlig dag sammen med dine nærmeste? Så glæd dig. Når konfirmationsindbydelserne begynder at lande i min postkasse, så tænker jeg altid tilbage på min egen konfirmation. At jeg er en mad-elsker er ikke noget nyt. Det vigtigste til min egen konfirmation var menuen. Vi fik frisk fisk til forret, et lækkert stykke kød med masser af grøntsager til hovedret og så havde jeg sørget for en kagebuffet til desserten. Aldrig gå ned på kage!

Hvis du er på udkig efter inspiration til din egen konfirmationsmenu, så har jeg samlet nogle af de opskrifter fra bloggen, som jeg synes passer perfekt til konfirmationen. Hvis du ikke har planer om at lave maden selv, så har jeg kigget lidt rundt på internettet efter, hvad der bliver tilbudt af konfirmationsmenuer. Jeg må sige, at standarden er høj. Der er så meget, der lyder så lækkert. Jespers Torvekøkken har jeg flere gange hørt positivt om. Jeg kender flere, der nyder godt af hans appetitvækkende frokostordninger, og hans konfirmationsmenu lyder virkelig lækker.

Hvis jeg selv skulle konfirmeres i år, så tror jeg at menuen skulle være:

Tapas-forret med masser af hjemmebagt brød, humus, pesto, serranorulle, lækre pølser og oliven.

Langtidssimret bolognese til hovedret – fordi jeg elsker pasta. Eller måske en burger med pulled-pork? Det ville også være lækkert og nemt at lave til mange!

Desserten skulle være masser af forskellige kager. Cheesecake, chokoladekage, citronkage, romkugler og gulerodskage – så er der vist noget for alle. Det ville være ekstra-sejt, hvis alle kagerne blev skåret ud i mini-hapsere, så man havde appetit til at smage dem alle.

Hotdogs er min evige favorit til ”skrub-af”- eller natmad. En hjemmelavede hotdog med masser af løg, syltede agurker, hjemmebagte brød og syltede fennikel smager så godt!

Må I alle have nogle rigtig gode konfirmationerne i år.

konfirmation_1

Lær mig at kende

Hej med dig! Jeg er en pige, der bliver glad i låget, når jeg har dejlige råvarer mellem mine hænder. Ny viden og nye teknikker gør livet værd at leve, og jeg kombinerer min uddannelse med min lyst til pragtfulde smagsoplevelser!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Jeg er mad-fan, bagenørd, øko-glad og mor til Ellinor. Her deler jeg begejstret mine opskrifter på alt den mad, der gør mig glad i hverdagen. Du finder også viden om ernæring, rejseguides, DIY og en masse om børn, spisevaner og kræsenhed, som er dét som mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

ANNONCE

SENESTE

Bjørneboller – den bedste fødselsdagsbolle
16. oktober 2018
Luksus brunsviger
4. oktober 2018
Chokoladekage med rødbeder og chokoladeganache
1. oktober 2018
Svampet mandelkage med hytteost
19. september 2018
Surdejsbrød med sesamfrø
17. august 2018