Tag

glutenfri

Gateau Marcel – en chokoladekage til alle chokoladeelskere

Chokoladekagen til alle, der elsker chokolade. En skøn kombination af chokoladekage og chokolademousse. Halvdelen af dejen bages, mens den anden halvdel kommes rå ovenpå. En klassisk Gateau Marcel, som alle elsker! Kagen er også glutenfri, så alle kan nyde den.

Mazarinkage med chokoladefrosting

Den bedste, nemmeste og mest svampede mazarinkage. Det her er en af mine yndlingskager, og mange af mine familiemedlemmer siger præcis det samme! Den smager så godt, at alle elsker den.

Svampet yoghurt-mandel kage med blåbær

En supersvampet og lækker kage, der er bagt uden raffineret sukker. Kombinationen af søde mandler, syrlig græsk yoghurt, frisk limeskal og sæsonens blåbær gør kagen helt perfekt. Bag kagen til den sukkerfrie børnefødselsdag eller som en sundere kage til kaffen.

Bounty dadelkugler

Små dadelkugler med kokos og mørk chokolade. De er perfekte som en formiddags- eller eftermiddagssnack eller som en sød og lækker mundfuld i børnenes madpakke. De er nemme og hurtige at lave.

Dessert-kagebord med mange forskellige kager

Vil du gerne lave et lækkert og flot dessertbord med mange forskellige kager? Her finder du opskriften på fem forskellige kager, der alle kan serveres som små mundfulde på et flot kagebord.

Cookie dough dadelkugler

Dadelkugler, der smager af cookie dough. Karamellækre i konsistensen, søde, bløde og uimodståelige dadelkugler. Den perfekte sundere snack til madpakken eller den søde tand om eftermiddagen.

Gulerodskage dadelkugler

Sunde, bløde og svampede dadelkugler, der smager fuldstændig som en god gulerodskage. Dadelkuglerne er gode i madpakken eller som en lille eftermiddagssnack.

Morgenmadscrumble med blommer – sund to-go morgenmad

Sund to-go morgenmad, der kan holde dig mæt længe. Er tiden presset om morgenen, så tag din morgenmad med i bussen, på studiet eller kontoret. Sund blommecrumble, der gør din morgen ekstra lækker.

Glutenfri mazarinkage med stikkelsbærkompot

Svampet mazarinkage med en skøn, karamelliseret smag. Serveret med græsk yoghurt og stikkelsbærkompot. Den perfekte kage til hyggelige stunder. Kagen er glutenfri, så alle kan nyde et stykke.

Rabarbercrumble – glutenfri og uden tilsat sukker

En sundere rabarbercrumble, der er sød, syrlig, blød og sprød på samme tid. Helt perfekt. Rabarbercrumblen er nem og hurtig at bage, og så er den både glutenfri og uden tilsat sukker.
1 2

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

ANNONCE

SENESTE

Grydebrød med hvede og rug
11. marts 2019
Pizza med gulerodsbånd og Danbo
28. februar 2019
Talkage af chokoladekage og hvid chokolademousse
7. februar 2019
Tag med mig på job i en uge
5. februar 2019
Surdejsbrød med ristede løg
25. januar 2019