Tag

dessert

Flødeboller fyldte med jordbær og chokoladefrosting

Den skønneste, hjemmelavet flødebolle med en dejlig overraskelse i midten. Friske jordbær fyldte med chokoladefrosting. Sammen med en lækker marcipanbund, så har du den perfekte og lækreste flødebolle.

Luksus S’mores – Sommerens bedste dessert

Sommerens bedste dessert! Til alle de hyggelige sommeraftener med grillen eller bålet tændt er de her luksus S'mores glas den perfekte dessert. S'mores i glas kan nemt laves til mange, så du kan servere en lækker, luksus dessert til sommerens studenterfest, grillaften eller bryllup.

Rabarbercrumble – sprød, sød og syrlig

Min go-to og absolut yndlingskage. Så sød, sprød, syrlig og supernem at bage. Den bedste crumble med rabarber, som jeg bager igen og igen.

Rabarber Galette

En nem sommerdessert med de skønneste rabarber. En sprød og sød galette med syrlige rabarber og sprøde pistacienødder.

Mandelsmør-bidder – en sundere chokoladebar

Mandelsmør-bidder er en sundere chokoladebar, der smager helt fantastisk. Mandelsmør barerne laves på gode og lækre råvarer. Nyd dem som lidt sundere-sødt til kaffen, desserten eller eftermiddagssulten. De smager så godt!

Dessert-kagebord med mange forskellige kager

Vil du gerne lave et lækkert og flot dessertbord med mange forskellige kager? Her finder du opskriften på fem forskellige kager, der alle kan serveres som små mundfulde på et flot kagebord.

Cookie dough dadelkugler

Dadelkugler, der smager af cookie dough. Karamellækre i konsistensen, søde, bløde og uimodståelige dadelkugler. Den perfekte sundere snack til madpakken eller den søde tand om eftermiddagen.

Pund-til-pund kage med citron og blå birkes

Pund-til-pund kage er en nem, lækker og hurtig kage at bage. Tilsæt citron og blå birkes for en aromatisk og frisk kage, der passer perfekt sammen med en kop kaffe. Det her er kagen, som alle kan bage.

Chokoladelagkagen til alle chokoladeelskere

Jeg elsker at have fødselsdag. Det giver lyst og mulighed for at skeje lidt ekstra ud, når der skal laves mad og dessert til mine gæster. Jeg udnyttede, at jeg havde inviteret masser af gæster til min fødselsdag i september, og bagte en bombe af en chokoladelagkage. Chokoladelagkagen er en tung og svampet kage, der har en meget konfekt-agtig konsistens. Chokoladefrostingen mellem lagene er med til at give en endnu mere chokoladeintens smag. Jeg pyntede lagkagen af med blåbær, men jordbær, hindbær eller andre lækre frugter vil også klæde den. Hvis du elsker chokolade og en god svampet kage, så er den her chokoladelagkage lige noget for dig. 15-20 personer Det skal du bruge: 200 g smør 4 æg 5,5...

Chokoladefrosting – fløjlsblød, syndig og helt perfekt

En chokoladefrosting skal være cremet og chokoladefyldig. Den her chokoladefrosting er helt perfekt, og så kan du bruge den til at pynte lagkage, muffins, cupcakes eller din yndlingskage med.
1 2

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

ANNONCE

SENESTE

Grydebrød med hvede og rug
11. marts 2019
Pizza med gulerodsbånd og Danbo
28. februar 2019
Gateau Marcel – en chokoladekage til alle chokoladeelskere
22. februar 2019
Talkage af chokoladekage og hvid chokolademousse
7. februar 2019
Tag med mig på job i en uge
5. februar 2019